Projekte & Produkte

Publikime & Revista “MEDIUS”

Instituti “Medius” është përqëndruar në fushën e publikimeve dhe botimeve të veprave të një natyre të spikatur në fushat me të cilat “Medius” ka përqëndruar punën e vet. Po ashtu, Instituti boton edhe organin e tij periodik, Revistën “Medius”. Revista është e projektuar si njësi kulturologjike, akademike, esseistiko-letrare, me artikuj eksluzivë, ku synohet hulumtimi drejt një koncepti shkencor rreth debateve të sotme kulturore, letrare, sociale, historike dhe filozofike si dhe pikëpyëtjeve mbi ekzistencën, besimin, përballjen me sfidat e qytetërimeve.

Revista synon të jetë pjesë e debatit elitar, duke synuar edhe orientimin e tij drejt së vërtetës dhe faktologjisë. Është e projektuar si reference për elitat kulturore dhe boten akademike universitare, gjithashtu synon te influencojë në përmirësimin e kurikulave shkollore dhe akadamike..

 

Produkte

Instituti Medius ka kapacitet për të prodhuar:

  • spote televizivë,
  • dokumentarë,
  • filma me metrazh të shkurtër,
  • emisione televizivë dhe
  • evente te tjera skenike

tematika e të cilave i shërben fushave të ndryshme të kërkimit shkencor.


Botimet e revistës "MEDIUS"

Shkarko Shkarko Shkarko Së Shpejti
Shkarko Shkarko