Instituti i Komunikimit Medius i ftuar nga Bashkia e Malmo

Te reja

Instituti i Komunikimit Medius i ftuar nga Bashkia e Malmo

Instituti i Komunikimit Medius i ftuar nga Bashkia e Malmo ne Suedi ne bashkepunim me organizaten Equal per te folur rreth procesit zgjedhor si dhe pjesmarrjes se emigranteve ne zgjedhje