Workshope

FJALA E LIRË DHE MEDIAT ONLINE

MEDIUS Communication Institute në bashkëpunim me Canadian Institute of Technology (CIT) organizojnë workshopin me temë: "FJALA E LIRE DHE MEDIAT ONLINE"

 

Ky debat i hapur do të përfshijë një panel të përbërë nga kryredaktorë dhe gazetarë të mediave më të rëndësishme në vënd, si dhe pjesmarrjen e dy deputetëve të Parlamentit të Shqiperisë,  Gjitashtu një perfaqesi e OSBE-së në Tiranë nderoi me pjesmarrarjen në këtë debat të hapur i cili ka të bëjë me nismen ligjore të qeverisë aktuale për të amenduar ligjin "Për tregëtinë elektronike" të vitit 2009.

fjala_e_lire_dhe_mediat_online_page_2